Sanna Hansson & The Swatchmen's musik beskrives bedst som et besøg i candy-butikken. Alt ser godt ud, og det er umuligt at vælge en slags slik, så i stedet vælger du lidt af hver. Bandets popmusik er foret med indflydelser som fabelagtige toner à la Miss Li og Katzenjammer, cabaretklassikere som Liza Minelli og bubble gum pop i Alphabeat stil. På det rigtige tidspunkt er rock over musikken en spændende kontrast til den excentriske lyd.

Når bandet kommer ind i scenen, bliver publikum flyttet til en grusom kabaretklub. Sceneklærne er inspireret af den muntre 20s og gammeldags cirkus stil. Braces, fjer, frynser og tyl er alle komponenter i det underholdende koncept. Sanna Hansson & The Swatchmen tilbyder et show at blive glemt sent!

Bandet blev grundlagt i 2015 og har siden spillet et stort antal shows i Sverige og arrangeret en tur i London. Debut EP "Bye Bye Strawberry Pie" blev udgivet i januar 2017, og blev fulgt op af den eneste "Humbug", der premiere på den prestigefyldte musikblog Popmuzik. Ny musik udgives i foråret 2019!